Home>Nyhet>30 år ved Høyfjellshotellet
Nyhet Nyhet forts.

30 år ved Høyfjellshotellet

Tore-Bjørn Gundersen ble mandag overrakt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste ved Sirdal Høyfjellshotell. Medaljen ble overrakt av Simen Berge, daglig leder, sammen med alle ansatte under en lunsj.

Tore-Bjørn fikk medaljen på dagen, siden han startet ved hotellet 13. november 1993.

  • Naturlig nok har det skjedd store endringer på 30 år, og Tore-Bjørn har tilpasset seg utallige eiere, ledere, medarbeidere og gjester. Driftsmodellen for hotellet har også endret seg flere ganger gjennom karrieren hans, sa Berge.
  • Aktivitetsnivået har variert med tiden, med topper som i «gamledager» da hotellet hadde 25-30 ansatte, til bunner som full nedstenging og permitteringer i flere runder, under pandemien.

Tore-Bjørn har vært tilpasningsdyktig gjennom tiden, mens han har klart å holde på erfaringer og kunnskap fra tidligere.

Berge har flere ganger spurt Tore-Bjørn om vi har en spesifikk ting, og han kan fortelle at den er på det eller det lageret samme om det er noe som ikke har vært brukt på flere år.

  • Dette var spesielt nyttig som nyansatt, men jeg bruker denne kunnskapen fortsatt den dag i dag, og jeg dobbeltsjekker alltid med Tore-Bjørn for å få en siste bekreftelse før jeg gir opp å finne noe. Han har vært, og fortsetter å være, en god ressurs for hotellet, fortsatte Berge.

Det er flere stamgjester som husker at Tore-Bjørn har passet på dem i baren da de løp rundt som små barn, og mor og far var på fest i samme baren. Så Tore-Bjørn har virkelig blitt en fast gjenganger gjennom generasjoner.

Tore-Bjørn fikk blomster av stamgjest Ivar Alstadsæter.

Annonse

Foto: Norges Vels medalje til Tore-Bjørn Gundersen (til høyre) fra Simen Berge, daglig leder ved hotellet.