Home>Nyhet>Alternativ juleforestilling
Nyhet

Alternativ juleforestilling

Kvindesland, Skjæveland og Hove fra NRK-programmet Utakt kommer til Sirdal kulturhus på Tonstad på sin juleturné den 16. desember. Det blir en alternativ forestilling med julens tradisjoner, muligheter og utfordringer i sentrum. Det vil forhåpentligvis bli en kveld med latter, mimring og litt ettertanke.

Men en forestilling med respekt for seg selv må jo inneholde et tablå. Og i den forbindelse søker vi en person som kan gestalte rollen som Maria jomfru. Det vil bli en viktig, men ganske enkel og replikkfri rolle, som vil vare i en 5-10 minutter alt ettersom hvor snakkesalige Josef og de vise mennene vil vise seg å være. Om noen føler seg kallet, så er det bare å søke opp en av herrene på sosiale medier og melde seg. Menn oppfordres til å søke.

Foto: Bjørn Olav Skjæveland (fra venstre), Olav Hove og Per Øystein Kvindesland.