Home>Arkiv>Såpeglatt i Osekleiva på Fv 42
Et bilde som inneholder hjul, dekk, kjøretøy, Landkjøretøy Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Såpeglatt i Osekleiva på Fv 42

Torsdag var fem biler involvert i kollisjon eller utforkjøring på fylkesvei 42 i Osekleiva like etter Bjørnestadvatnet retning Tonstad. En bilist, som var involvert i utforkjøringen, opplyste til Sirdalmedia at det var såpeglatt på veien. Vedkommende hadde ikke sjanse til å stoppe før vedkommende traff en annen bil og kjørte i grøfta.

Lenger nede i Finnsnesbakken, like ovenfor YX-stasjonen, er det en buss og en trailer som står fast på grunn av det glatte føret. De kommer ikke opp bakken på fylkesvei 42.

Flere av de involverte passasjerene i bilene som kolliderte ble kjørt til legevakten på Tonstad. Ellers var det hovedsakelig materielle skader. Det er ikke meldt om alvorlige personskader.

Det kom i formiddagstimene en del snø, omkring 10 -15 centimeter. Fylkesveien var verken brøytet eller strødd og det var nokså kaotisk i bakken etter at trafikken stoppet opp.

Sirdal Brann og Redning rykket ut sammen med helse fra Tonstad. Politiet ankom også stedet og deres bil begynte å gli da de oppholdt seg på skadestedet. Bilberging ble bestilt for å få ryddet veien.

Etter å ha kjørt til Sirdal på fylkesvei 450 torsdag formiddag, var det dårlig brøyting i Hunnedalen, mens det var godt brøytet fra fylkesgrensen til GP-rundkjøringen.

Annonse

Foto: Fem biler var involvert i kollisjon eller utforkjøring i Osekleiva.