Home>Nyhet>Surt tap for Orstad
Nyhet Nyhet forts.

Surt tap for Orstad

7 Div. Avd 1 Herrer, Orstad – Tonstad2, 3-1 (1-1)

Forfallene stod i kø før avreisen til Orstad denne tirsdagskvelden. Vi var fullt på høyde med kveldens motstander, men til slutt så merktes det at vi reist på tur kun med en keeper som innbytter, som måtte spille spiss i 45 minutter. Da endte det hele med et 1-3 tap på Orstad.

Vi startet kampen meget bra og tok ledelsen etter kun 5 minutters spill da Geir Josdal snappet opp et dårlig utspill i fra Orstad sin keeper, og i fra 16 meteren satte han ballen inn i det tomme buret.

Det var vi som hadde et lite overtak i kampen og noterte et godt forsøk i fra Erlend Oskar Risnes som gikk like til side for mål da halvtimen var spilt. Etter 38 minutter var det vår «keeperspiss» Andreas Ovedal-Netland som sendte ei kule like over tverrliggeren. I stedet for økt ledelse etter godt spill, var det Orstad som utlignet rett før pause.

Vi hadde et lite tak i kampen ved starten av den andre omgangen også. Et kanonskudd i fra Erlend Oskar Risnes som smelte kontant i stanga hadde  fortjent en bedre skjebne.

Det hele så ut til å ende uavgjort, men 9 minutter igjen av kampen fikk vi tildelt et frispark ute til høyre på Orstad sin banehalvdel som vi dessverre slo rett i føttene til en Orstad spiller. Det hele endte opp med et langskudd i fra midtbanen som seilte i en perfekt bue over vår keeper som ikke rakk tilbake. Ballen gikk inn i nettmaskene til ledelse for hjemmelaget. Etter dette presset vi på for utligning, men det var Orstad som scoret det neste målet i siste sekund etter at vi hadde kjørt hardt på for en utligning.

Annonse

Et surt tap mot en motstander vi absolutt var på høyde med, men marginene var ikke på vår side denne kvelden. Det satser vi på at de er på førstkommende lørdag når vi tar i mot Sola3 til sesongens siste hjemmekamp på Tonstad stadion.

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Vemund Grønlund – Jonathan Høyland – Runar Ovedal – Martin Roar Kinden – Håvard Johannes Risnes – Erlend Oskar Risnes – Thomas Grimsby – Markus Josdal(Adrian Svindland 46)(Andreas Ovedal-Netland  75) – Geir Josdal – Adrian Svindland(Andreas Ovedal-Netland 31)(Markus Josdal 60)

Bilde Geir Josdal