Home>Nyhet>«Ei Freastund i romjul»
Et bilde som inneholder klær, Menneskeansikt, mikrofon, person Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

«Ei Freastund i romjul»

Torsdag 28. desember skal Eivind Klemetsen med venner holde sin konsert i Kvævemoen kapell. Det har blitt en tradisjon, men i fjor var det bare 100 tilskuere under den flotte konserten.

«Ei Freastund i romjul» er ment å være en musikalsk og historisk lykkepille, hvor publikum får senket pulsen og ladet batteriene igjen etter julens etegilde og familiekos. Først og fremst serveres kjente og mindre kjente julesanger i spennende innpakninger. I tillegg får en høre historiske fakta samt uviktige og rare historier om denne høytiden som er så viktig for mange av oss. Felles for artistene er et ønske om å gi dere en velfortjent freastund i romjulen.

På scenen er det seks dyktige og erfarne artister;

Eivind Klemetsen, vokal

Mariann Aslaksen, vokal

Annonse

Grete Froestad, vokal

Erik Zahl, vokal & gitar

Geir Ullenes, sax

Jan Hauge, piano og forteller

Om artistene:

Eivind Klemetsen er en kjent Stavangerartist med flere plateutgivelser og eget Frank Sinatra show som blant annet er framført i konserthuset.

Grete Froestad er en erfaren vokalist som har koret for mange av Norges kjente artister, blant annet Madrugada, Elle Melle og Rønnaug Foss Alsvik. Har også sunget med Stavanger Gospel Company.

Mariann Aslaksen er en vokalist med erfaring fra blant annet Stavanger Revyteater og Stavanger Gospel Company. Hun har også koret for Rønnaug Foss Alsvik og Elle Melle.

Erik Zahl går vanligvis under aliaset Eric Slim Zahl. Med bandet Eric Slim Zahl & the South West Swingers har han blitt et kjent navn i blueskretser i Europa, og turnerer også mye i Norge på bluesklubber og festivaler.

Geir Ullenes er en av Norges beste saxofonister. Har spilt for flere lokale og nasjonale artister, både på scene og i studioinnspillinger.

Jan Hauge har vært komponist, arrangør og pianist ved 40-50 revy- og teaterforestillinger i Norge, blant annet for Dizzie Tunes og Stavanger Revyteater. Var mannen (og pianisten) bak konserten og TV programmet «The closest thing to crazy» med Katie Melua på Troll A – verdens dypeste konsert.

Vokalgruppa ved Sinnes skule deltar også ved Signe Bøgwald Karoliussen og Ina Josdal.

Konserten starter klokka 1900 og varer 90 minutter.

Du kan booke billetter på forhånd ved goticket.no

Et bilde som inneholder tekst, Menneskeansikt, person, klær

Automatisk generert beskrivelse