Home>Nyhet>Hunnedalsveien åpnes mandag kveld
Nyhet

Hunnedalsveien åpnes mandag kveld

Fylkesvei 450 eller Hunnedalsveien, mellom Oltedal og Dirdal vest for Røyrdalstunnelen, blir åpnet mandag kveld klokka 1800. Veien har vært stengt siden 22. november da et steinras fra Norsk Steins anlegg raste ut på fylkesveien på morgenkvisten.

Dagen før hadde det vært sprengning i anlegget til Norsk Stein. Det er etter all sannsynlighet årsaken til all steinen som kom ned fjellsiden.

Siden uhellet inntraff har Norsk Stein sørget for omkjøringsvei, på sin anleggsvei. Siden raset har Fylkeskommunen og Norsk Stein ryddet området og sikret fjellsiden. Stian Sele, byggeleder i Rogaland Fylkeskommune, opplyser at 7.000 tonn med stein er fjernet etter raset.

Foto: Den røde ringen markerer hvor raset gikk: Foto: Rogaland Fylkeskommune.