Home>Front>Snø og is på Hunnedalsveien
Et bilde som inneholder vinter, utendørs, grunn, snø Automatisk generert beskrivelse
Front

Snø og is på Hunnedalsveien

Ved 20-tiden lørdag kom det en del snø og is sammen med mye vann på fylkesvei 450 eller Hunnedalsveien. Ifølge trafikkvarslingene var det flom på veien.

  • Gravemaskin og brøytebil er sendt til stedet for å rydde opp, slik at ikke vann hoper seg opp på veien, forteller Per Magne Hindersland, byggeleder i Agder Fylkeskommune, til Sirdalmedia, ved 21-tiden.

Det var Solveig Marie og Tom Ådneram fra Ådneram som varslet om problemene på veien, da de kom kjørende opp mot Sirdal, mellom Hunnevatn og Lortabu. Da Solveig ringte 175 var det fullt kaos der på grunn av alle hendelser på Vestlandet i kveld. Hun fikk beskjed å sende skriftlig informasjon.

  • Da vi passerte noen av smårasene, kjente vi at snøen berørte bilen under, men vi klarte å passere for egen maskin, forteller Solveig på telefonen.

Fra 14-tiden har det vært plaskregn i Øvre Sirdal. 4-5 plussgrader og omkring 20 mm er registrert ved målestasjonen på Sinnes. Mer regn er ventet søndag.

Da vi kjørte fylkesvei 450 fra Ålgård til Sinnes i formiddag, var det svart asfalt og ingen problemer. Nå er det vannet i bekker som er årsaken til smårasene som kommer på veien.

Foto: Solveig Marie Ådneram har tatt bildene som vi bruker i denne reportasjen. Vann, snø og isklumper ligger på veien.

Et bilde som inneholder vei, utendørs, natt, infrastruktur

Automatisk generert beskrivelse