Home>Nyhet>Stolheisen og Ådneram åpner lørdag
Et bilde som inneholder himmel, utendørs, snø, vinter Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Stolheisen og Ådneram åpner lørdag

Førstkommende lørdag åpner stolheisen til Sirdal Skisenter i Tjørhomfjellet og Ådneram Skitrekk sitt anlegg. I tillegg startet Sirdalsløyper med kjøring av skiløyper på søndag. Snøen som er kommet varierer fra 15 til 25 centimeter.

Rød løype i stolheisen er gjort klar. Eirik W. Henningsen, daglig leder for Skisenteret opplyser at det hittil er solgt 250 sesongkort. Hulderheimen og Ålsheia er foreløpig ikke klar for sesongåpning. Restauranten Sirdal Lodge har også sesongåpning på lørdag, etter å ha vært stengt i november.

Magne Ådneram ved Ådneram Skitrekk opplyser at det er kommet 25 centimeter snø de siste dager. Sammen med kunstsnøproduksjonen vil hovedtrekket, sammen med barnetrekk og tautrekk, være klart til lørdag. Det gjenstår noe arbeid før fjellheisen kan åpnes.

Fidjeland Skitrekk åpnet forrige helg. Det samme gjorde Sirdalsløyper som kjørte noen skiløyper på søndag. Oppdatering av skiløyper kommer vi tilbake til før helgen.

Foto: Stolheisen er klar for åpning lørdag.