Home>Front>Hunnedalsveien åpen igjen
Et bilde som inneholder utendørs, vinter, bakke, frost Automatisk generert beskrivelse
Front

Hunnedalsveien åpen igjen

Hunnedalsveien er endelig åpen igjen for fri ferdsel etter å ha vært stengt i fire døgn på grunn av uvær. Kolonnekjøringen fra Suleskard til Fidjeland er også opphevet.

Kraftige vindkast og snøfokk medførte krevende kjøreforhold og svært dårlig sikt. Derfor har fylkesvei 450 vært stengt fra fylkesgrensen til Rogaland og til Gravassryggen. Dårlig sikt var også årsaken til kolonnekjøringen.

  • Det har vært noen krevende dager, men jeg er glad for at vi endelig kan åpne Hunnedalsveien igjen, sier Per Magne Hindersland, byggeleder for Agder Fylkeskommune, til Sirdalmedia.
  • Vi har en snøfreser som er utlånt til snørydding i Kristiansandområdet. Den vil nok bli der noen dager til for å hjelpe med opprydding.

Torsdag morgen var det 14 minusgrader og 60 centimeter snødybde på Sinnes. Vinden fra øst demper seg ut over dagen og da overtar en kuldeperiode. Den neste uken meldes det sol og klart vær med temperaturer fra minus åtte til 20 minusgrader. Det gir bilistene andre utfordringer. Da trenger man ikke bare gode dekk på glatt og isete veibane, men også gode batterier.

Arkivfoto: Alle bommer er fjernet på fylkesvei 450 fra Øvstabø til Gravassryggen.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, nummer, Font

Automatisk generert beskrivelse

Værmessig ser kommende uke lovende ut, men kaldt.