Home>Front>Fokuserte på lek og skiglede
Et bilde som inneholder person, sport, sportsutstyr, snø Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Nyhet forts.

Fokuserte på lek og skiglede

Lørdag ble det arrangert Telenorkarusell for alle barn i Huldreheimen i Tjørhomfjellet. Jæren Alpinklubb sammen med Skiforeningen i Stavanger og alpingruppen til Sandnes Idrettslag sto for arrangementet. Tiden var ikke det viktigste, fokus på lek og skiglede var viktigere.

Dette var årets første Telenorkarusell. Totalt var det 93 gutter og jenter som stilte til start. Telenorkarusellen er et samarbeid mellom Telenor og Norges Skiforbund. Målsettingen er å vise frem ulike skiidretter og la barna få prøve seg. Sammen skal en skape skiglede med et håp om også å rekruttere noen nye medlemmer til klubbene.

Det var gratis påmelding til barneskirennet. Det var satt opp en enkel slalåmløype hvor det ble kjørt renn akkurat som på «skikkelig», men uten tidtaking. Det var heller ingen rangering. Alle var vinnere og alle fikk premie, en Telenorlue.

I Sirdal Skisenter er det tre alpinklubber som trener side om side. Sammen representerer en Stavanger, Sandnes og hele Jæren og tilbyr aktivitet for barn og ungdom i alle aldre. Noen av de yngste alpinister har vært med fra de var i toårs alderen. I sentrum av all aktivitet står skigleden og det sosiale.

Alpint er en idrett der barna lærer å være ute, være i fysisk aktivitet og ikke minst være sosiale på tvers av kjønn og aldersgrupper. Her i Sirdal er alle på samme lag!

Her følger en del bilder fra lørdagens renn.

Annonse

Et bilde som inneholder person, sport, skisport, sko

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder utendørs, snø, sko, person

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder person, utendørs, snø, sport

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder person, snø, sport, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder utendørs, person, snø, sko

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder snø, utendørs, sport, person

Automatisk generert beskrivelse