Home>Nyhet>Gjenvalg av styret i SRF
Et bilde som inneholder Menneskeansikt, mikrofon, klær, person Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Gjenvalg av styret i SRF

Under årsmøtet til Sirdal Revmatikerforening (SRF) torsdag ble alle medlemmer av styret gjenvalgt. Tone Østtveit Kvinen fortsetter som leder.

De øvrige medlemmer av styret er Jostein Bjordal, nestleder, May-Brit Ousdal, kasserer, Arnhild Bjørndal, sekretær og Anny Valevatn Tonstad. Varamedlemmer og valgkomite: Toril Visland og Siv Turid Tjomlid.

Ved utgangen av 2023 var det 25 medlemmer. En viktig sak for medlemmene har vært bassengtrening. Foreningen ønsker at instruktørene skal bli lønnet to timer pr uke av Sirdal kommune. Forslaget blir møtt med til dels velvilje, men ikke gjennomføringsvilje. Dette har vært en lang prosess som har gått over to år. Foreningen vil for inneværende år søke om midler slik at en kan drifte dette tilbudet på egen hånd, heter det i årsmeldingen.

SRF søkte Herums legat og fikk tildelt 8.000 kroner. Fra Sirdal kommune har de fått 6.000 kroner i driftstilskudd.

Foto: Tone Østtveit Kvinen ble gjenvalgt som leder for SRF.