Home>Arkiv>Hunnedalsveien stengt for trafikk
Et bilde som inneholder snø, transport, utendørs, himmel Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Hunnedalsveien stengt for trafikk

Fylkesvei 450, Hunnedalsveien, er fortsatt stengt. Mannskaper fra veivesenet har jobbet hele fredag med å fjerne snø. Brøytekantene har vært over to meter og da har en snøfreser vært i sving for å fjerne snøen fra veibanen.

Veien ble stengt ved 5-tiden torsdag morgen grunnet uvær i form av snøvær og snøfokk etter noen kraftige vindkast. Fredag har det vært mildvær og regnbyger.

  • Vi tar en dag om gangen. Ifølge Yr skal det komme snøvær og sterke vindkast igjen. Lørdag morgen vil vi vurdere forholdene igjen, sier Per Magne Hindersland, byggeleder ved Agder Fylkeskommune, til Sirdalmedia i 16-tiden fredag.

Hunnedalsveien er stengt ved fylkesgrensen (Tverråna) til Rogaland og fram til Gravassryggen. I løpet av fredag ble veien åpnet fra bommen i Tjørhomfjellet til Gravassryggen.

Fredag har det vært sol og forholdsvis fint vær. Regnbygene begynte igjen ved 16-tiden. Lørdag og søndag er det meldt henholdsvis 24 og 38 mm med nedbør.

Bilister må dermed bruke omkjøringsvei på fylkesvei 42, mellom Helleland og Tonstad. Det betyr at bilister som skal til Øvre Sirdal må kjøre via Tonstad.

Arkivfoto: Snøfreser er blitt brukt fredag for å fjerne store snømengder på fylkesvei 450.

Annonse

Et bilde som inneholder tekst, utendørs, himmel, skilting

Automatisk generert beskrivelse

Varselskiltet på Ålgård viser tydelig at Hunnedalsveien er stengt. Nå er det ikke fylkesvei 45 lenger, men 450.