Home>Front>Kolonnekjøring og stengt i Hunnedalen
Et bilde som inneholder snø, kjøretøy, dekk, transport Automatisk generert beskrivelse
Front

Kolonnekjøring og stengt i Hunnedalen

Nå er det innført kolonnekjøring igjen på fylkesvei 450 mellom Fidjeland og Suleskard. Veien har vært stengt i 18 timer. Fylkesvei 450, Hunnedalsveien, er fortsatt stengt på grunn av uvær. Der vil det ventelig ikke bli noen endring før mandag.

Det er liten kuling og det skal ifølge Yr holde seg hele dagen med så sterk vind. I tillegg kommer det kraftige vindkast. Det er ikke meldt om noe snø på søndag.

Det som gjør kjøreforholdene vanskelige, er all snøen som fyker opp i luften med vinden. Snøen som kom før helgen er lett og da blir det fort dårlig sikt.

Den største utfordringen for brøytemannskapene er å kjøre mellom Fidjeland og Suleskard. Der var det et snøras lørdag, men når du kommer til Storekvæven er nesten alt hvitt. Der er det krevende å kjøre.

  • De som skal hjem fra Ådneram/Suleskard-traktene i dag, gjør lurt i å kjøre tidlig. Vi har ingen garantier for at veien blir åpen hele dagen. Den kan bli stengt på kort varsel hvis forholdene blir verre, sier Per Magne Hindersland, byggeleder i Agder Fylkeskommune, til Sirdalmedia søndag formiddag.

Hunnedalsveien er stengt fra bommen ved Øvstabø og til Gravassryggen. Det er fjerde gang denne fylkesveien blir stengt i år, to ganger i januar og to i februar. Totalt 16 døgn.

Da blir det omkjøring via Tonstad og fylkesvei 42. Fredag var det 2.230 biler som passerte tellestasjonen på Seland, og 956 biler på lørdag.

Annonse

Foto: Utfordrende kjøring for brøytemannskapene.

Et bilde som inneholder tekst, kart, atlas

Automatisk generert beskrivelse

Kolonnekjøring fra Fidjeland til Suleskard, i tillegg er Hunnedalsveien stengt fra Gravassryggen til Øvstabø.