Home>Front>779 deltok i årets Sirdalsløp
Et bilde som inneholder person, snø, utendørs, skisport Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

779 deltok i årets Sirdalsløp

779 deltakere deltok på skjærtorsdag i årets Sirdalsløp i Ålsheia. Solen kom ikke gjennom, men deltakerne, små og store, smilte som en sol og var svært godt fornøyd med å gå den 7,5 kilometer lange Forsbergløypa.

Sandnes Røde Kors Hjelpekorps var utplassert på Appelsinhaugen, men de delte ikke ut appelsiner, men Solo til deltakerne. Den sure og sterke østavinden gjorde det ikke like trivelig å sitte ned i bakkene. Da var det bedre å holde varmen med å gå jevnt og rolig i rundløypa, som hadde start og innkomst i Ålsheia.

Ved innkomst delte alpingruppen til Sandnes Idrettslag ut appelsin og kvikklunsj. Deltakere som var med for første gang fikk merke.

Foto: Startskuddet for årets Sirdalsløp har gått og de ivrigste løperne tar teten.

Et bilde som inneholder person, skisport, utendørs, snø

Automatisk generert beskrivelse

Geir Sveen (rød jakke) på tur med familiemedlemmer.

I år var det 61. gang at turrennet Sirdalsløpet ble avviklet. Liv Skjæveland Hess og Erik Hess er blant veteranene, de gikk for henholdsvis 50. og 58. gang.

Annonse

Påskeprest Bjarte Hetlebakke holdt en kort andakt før turløpet startet. Så talte han ned fra ti til løperne la ut på årets renn i en fellesstart.

For de mange som vil gå Degevasstreffet langfredag opplyser arrangøren Sandnes Idrettslag at det vil bli kjørt spor fra Sinnes dette året.

Under årets tradisjonelle påskerenn for familier, vrimlet det med barn, hunder og pulker. Alle hadde startnummer på seg og var med i trekningen om en sykkel. Trekning ble foretatt etter at rennet var slutt, og vinner av sykkelen og førstepremien var 13-åringen Mathias Løwig fra Stavanger.

Et bilde som inneholder utendørs, person, himmel, hjul

Automatisk generert beskrivelse

13-åringen Mathias Løwig fra Stavanger ble vinner av sykkelen. Foto: Monica Tandrevold.

Et bilde som inneholder person, klær, snø, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Vibeke Henriksen melder på fire familiemedlemmer, sammen med sønnene Trym Pedersen og Erlend Pedersen. Fra arrangøren sitter fra venstre Hilde Oksefjell og Marianne Bollestad Tjørhom.

Et bilde som inneholder utendørs, skisport, snø, person

Automatisk generert beskrivelse

«Kyllingdeltakerne» Sondre Knutsen (fra venstre), Marcus Mæland, Oskar Falnes, Espen Falnes og Mats Knutsen