Home>Nyhet>Enighet om taxi i påsken
Nyhet Nyhet forts.

Enighet om taxi i påsken

Onsdag var det møte om taxi-dekningen for øvre Sirdal i påsken. Næringslivet møtte ledelsen for Tonstad taxi. Der ble det enighet om at det skal være minimum tre biler på vakt i påsken. Skulle det være behov for mer, vil en prøve å få hjelp fra Flekkefjord.

Thomas Hukkelås, daglig leder for VisitSirdal365, sier de har møte en gang i måneden for å drøfte kapasitet og tilbud. De som vil ha taxi i påsken må ringe:

90694120

På dagtid må det forhåndsbestilles kjøring fram til klokka 2000. Helst to-tre timer før taxien skal komme. Ellers bestillers etter behov. Tonstad taxi ber også turistene om å være klar når de har bestilt tid, slik at det unngås lang venting.

Ellers trenger Tonstad taxi sjåfører i helgene, så hvis noen ønsker å ha en helgejobb er det bare å ta kontakt.

Foto: Tonstad Taxi håper de klarer å tilfredsstille behovet for kjøring i påsken.

Annonse