Home>Arkiv>«Håp i en dråpe vann»
Arkiv

«Håp i en dråpe vann»

Av Inger Solveig Høyland

Hvert år arrangerer Kirkens Nødhjelp en innsamlingsaksjon i fastetida. Tittel for årets fasteaksjon er «Håp i en dråpe vann.»

Konfirmanter over hele landet går med bøsser for å samle inn penger til denne aksjonen. I Sirdal har vi 29 flotte konfirmanter fra kyrkja i Sirdal og Filadelfia som skal ut med bøsser mandag 18. mars. De kommer rundt til alle husstander i løpet av mandag ettermiddag. Vi håper at dere vil ta godt imot dem. Pengene som samles inn, går til Kirkens Nødhjelp sitt hjelpearbeid i kriserammede land.

800 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann, på grunn av jordskjelv, tørke, flom, krig eller konflikter. Kirkens Nødhjelp arbeider med å skaffe flest mulig tilgang til rent vann ved å hjelpe til med brønnbygging lokalt i utsatte områder.

Kirkens Nødhjelp er til stede i kriserammede områder i over 30 land med nødhjelp, langsiktig utviklingsarbeid og politisk påvirkning.

Støtt Kirkens Nødhjelps fasteaksjon og gi vann til de som trenger det mest! Du kan redde liv. For 300 kroner gir du rent vann til et menneske livet ut.

Annonse

Du kan støtte aksjonen ved å gi kontanter til bøssebærerne eller vippse til 2426.

Foto: Sigrid Marlene Orestil og Wenche Hatice Cakir kommer rundt til husstander på Tonstad.

Et bilde som inneholder klær, person, smil, gruppe

Automatisk generert beskrivelse

Konfirmantene fra Tonstad som vil komme rundt med bøssene på mandag. Konfirmantene fra øvre Sirdal var ikke til stede da dette bilde ble tatt.