Home>Arkiv>Knepent tap for Kvinesdal
Et bilde som inneholder person, utendørs, tre, gress Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Knepent tap for Kvinesdal

Treningskamp, Herrer, Kvinesdal – Tonstad 2-1 (0-0)

Mål

1-0 (78)

2-0 (80)

2-1 (89) Geir Josdal

Annonse

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Treningskampen mot Kvinesdal fredag kveld endte med et knepent tap i en jevnspilt kamp. Vi øvde på å ligge lavt og kompakt i de første 45 minuttene, og det var så og si en omgang uten en eneste sjanse. Det nærmeste vi kom var da Sondre Gyland sendte i vei et skudd som keeper gjør en god redning på.

Vi blir enige om å stå mye høyere med mannskapet i den andre omgangen. Dermed skaper vi også muligheter som  kunne endt i scoringer ved både Bård Manneråk Bakken og Geir Josdal i det 50. og 51. minutt.

Utover i kampen er det Kvinesdal som klarer å få til et overtak på oss. De setter to kjappe scoringer i det 78. og 80. minutt, før vi setter inn en redusering like før kampslutt ved Geir Josdal etter nydelig fremspill av Runar Ovedal.

Trenerteamet konkluderer med etter kampen at vi ser hva som er positivt i denne treningskampen, men vi ser også hva som er mindre bra. Da er det bare å jobbe på fremover. Til helgen er det klart for treningshelg hjemme på Tonstad hvor det vil bli spilt to treningskamper på lørdag, mot Helleland og Hovsherad.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Stein Ivar Sinnes( Martin Roar Kinden 61(Håvard Johannes Risnes 83) – Runar Ovedal – Leif Henry Waldeland – Håvard Johannes Risnes(Odd Inge Guddal 80) – Ole Asbjørn Liland – Håvard Sinnes Haughom(Aleksander Haughom 46) – Odd Inge Guddal(Bjørnar Bjørnestad 58) – Sondre Gyland(Markus Josdal 70) – Geir Josdal – Bård Manneråk Bakken

Bilde Geir Josdal