Home>Nyhet>Påskeunderholdning med Sirdalspillet
Et bilde som inneholder klær, person, mann, Menneskeansikt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Påskeunderholdning med Sirdalspillet

I påskeferien er det tid for å møtes på hytta og da er ofte spill av forskjellige typer underholdningen. Nå er det lansert et nytt spill, Sirdalspillet. Det har likheter med monopol og inneholder masse navn.

Tonstad Idrettslag, Sirdal Skilag og Sirdalsløyper får deler av inntektene av spillet som koster 549 kroner. Tonstad IL har påtatt seg ansvaret med å distribuere spillet til de tre butikkene i øvre dalen pluss Ekstra på Tonstad.

  • Dette er et spill som tilpasses lokale navn i den enkelte kommune. Derfor er det mange spill i Lister-regionen, sier Egil Netland, formann i Tonstad Idrettslag, som håper å få solgt de 1.000 spillene som nå er lagt ut for salg i butikkene.

Foto: Gerd Madland i Sirdal Skilag og Egil Netland i Tonstad Idrettslag med Sirdalspillet.