Home>Front>Staysman og Tix på After Ski i Sirdal
Et bilde som inneholder klær, person, konsert, mann Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Nyhet forts.

Staysman og Tix på After Ski i Sirdal

For en pangstart på årets påskeferie i Sirdal dette året. Ikke mindre enn tre After Ski-arrangement var det palmelørdag ettermiddag. Kjendiser som Staysman, Tix, sammen med skiskytterne Marte Olsbu Røiseland og Tarjei Bøe. Høy kjendisfaktor.

Arrangementene fant sted på Slottet, telt ved Joker Sinnes og på Sirdal Skiarena på Tjørhom. Tidligere år har det vært After Ski i mindre målestokk på Sinnes Fjellstue og Lodgen i Tjørhomfjellet. Mange tror dette er kommet for å bli, men det har sikkert ikke funnet formen enda. Litt feiling og prøving må til, før det sitter. Men denne arrangementstypen er kommet for å bli.

Etter å ha vært innom alle tre stedene, gikk det pent og pyntelig for seg, det vi oppdaget. Det var godt med vektere alle steder og de hadde kontrollen.

Foto: Tix kom på overraskende besøk til Staysman sitt show. Det var populært.

Et bilde som inneholder person, konsert, Menneskeansikt, mann

Automatisk generert beskrivelse

Showet kjøres i høyt tempo.

Dalane Event startet i år med After Ski på tomten til John Karsten Sinnes, der hvor fjellet er fjernet i svingen ved GP eller Joker Sinnes. Med 18 års aldersgrense, ble det servert alkohol og Staysman var trekkplasteret i teltet.

Annonse

Du verden for en kondisjon (etter TV-programmet 16 ukers helvete) han hadde og viste. Han hoppet og sprang rundt på scenen og lovet publikum at når han kommer tilbake, skal han være en normal Staysman igjen med riktig vekt. La oss håpe det var en spøk, etter at han har fjernet omkring 20 kilo etter det programmet.

Et bilde som inneholder klær, Menneskeansikt, person, mann

Automatisk generert beskrivelse

Staysman har utrolig god kontakt med publikum.

Publikum gikk nesten i ekstase da Tix kom på scenen og hilste på Staysman og sang noen strofer sammen med ham. Meget populært innslag. Seinere på lørdagskvelden skal Staysman være i Ålgårdhallen på Ålgård.

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, jakke, klær

Automatisk generert beskrivelse

Janette Hauge fikk selfi sammen med Tix i Staysman-teltet.

Tix kom fra et privat arrangement på Sirdal Skiarena, hvor Egersund-firmaet Bertelsen & Garpestad hadde invitert de ansatte på en påskehappening. Sirdal Skilag hadde dugnaden med å gjøre alt i stand til familie-festen (uten alkohol). Der var også Marte Olsbu Røiseland og Tarjei Bøe til stede og de deltok i en konkurranse med laserskyting. Ellers var dette et populært innslag for barna. Konkurranse på ski var det for alle som ville. Grillmat ble servert.

Et bilde som inneholder utendørs, kjøretøy, tre, klær

Automatisk generert beskrivelse

Tix kom kjørende med løypemaskinen.

Tix kom kjørende med en løypemaskin. Det var kjempepopulært. Han fikk med seg en 9-åring med navn Even og de briljerte på scenen hvor Even dro i gang med klapping og forskjellige innslag. Kunne tro de to kjente hverandre fra før. Kjekt innslag.

Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, snø

Automatisk generert beskrivelse

Publikum likte Tix og sang med.

Et bilde som inneholder klær, person, konsert, underholdning

Automatisk generert beskrivelse

Tix og Even fikk god kontakt under showet.

Et bilde som inneholder person, utendørs, klær, snø

Automatisk generert beskrivelse

God kontakt mellom scenen og publikum.

Et bilde som inneholder utendørs, person, klær, pels

Automatisk generert beskrivelse

Tomas Nesset måtte hente saueskinn til gjestene som satt ute.

Surt vær var det alle steder, med snø, regnbyger og noen kraftige vindkast. På Slottet måtte de finne fram ulltepper og saue- og reinsdyrskinn for publikum. Teltet som de skulle låne fra Tonstad Idrettslag sviktet. De to som kunne sette opp teltet var bortreist. Da ble det border og langbenker under åpen himmel.

Jim og Goggen underholdt, men de kom litt seint i gang. Men når de først startet, ble det som vanlig god gang.

Dalane Event skal fortsette med After Ski på skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Men da er det ikke samme kjendisfaktor. Neste år må de gjerne snakke bedre sammen, slik at arrangementene kan bli koordinert uten kollisjoner.

Et bilde som inneholder person, klær, utendørs, folk

Automatisk generert beskrivelse

Det var kaldt å sitte ute på Slottet. Fra venstre er det Helen Jørgensen, Oddvar Åkesson. Leif Åkesson og Bente Kårtveit.