Home>Nyhet>Tonstad ute av Rogalandscupen
Et bilde som inneholder person, sport, gress, idrettskonkurranse Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Tonstad ute av Rogalandscupen

Rogalandscupen herrer, 2 runde, Tonstad – Varhaug 2-7(1-4)

Mål

1-0 (0) Sondre Gyland (str)

1-1 (9) Sondre Dvergsdal

1-2 (12) Ovar Undheim Høyland

Annonse

1-3 (36) Selvmål

1-4 (45) Narve Bø

2-4 (70) Ole Asbjørn Liland

2-5 (73) Eirik Bergli

2-6 (80) Eirik Bergli

2-7 (83) Andreas Ueland

Av JanHenning Jakobsen, ass trener

Det ble et braktap for Tonstad da Varhaug avanserte videre i Rogalandscupen. Bortelaget ga seg ikke før de hadde banket inn syv scoringer i Tonstad sin egen lekegrind.

Under oppvarmingen så spiller ikke ryggen til Håvard Sinnes Haughom på lag,. Da er vi nødt til å hive inn en ny spiller på venstreback. Den gikk til unge Håvard Johannes Risnes som skulle spille en meget god kamp med tanke på den lille oppladningen til kampen som han fikk.

Det hele startet med et straffespark til Tonstad pga divsjonsforskjellen, straffen ble satt sikkert i nettmaskene av Sondre Gyland.

Tonstad hold stand i 9 minutter, da scoret Varhaug sitt første for kvelden, og bare et par minutter senere så var de i føringen i oppgjøret.

Ting ble verre da vi setter ballen i eget nett etter 36 minutter, og det ble satt inn nok et mål av Varhaug på overtiden i første omgang. Pauseresultatet lyder på stygge 1-4.

Vi begynner andre omgang med å ligge litt lenger tilbake i banen for å prøve oss på kontringer. Det er slik vår redusering kommer, en lang ball opp til Geir Josdal på høyresiden blir slått raskt inn foran sekstenmeteren til Bård Manneråk Bakken som holder litt i ballen før han sender den videre til Ole Asbjørn Liland som har kommet på et stormløp fremover i banen. Vi øyner en mulighet i kampen da han banker ballen sikkert i mål i fra skrått hold, da det var spilt 70 minutter av kampen.

Men håpet vårt ble fort slukket da Varhaug øker sin ledelse kun tre minutter etter vår scoring De skulle sette ytterlige et par mål til før det hele var over. Da kan det bare gå oppover etter at vi startet kampen med våre nye drakter som vi egentlig kun skal bruke på bortebane.

Da var cupeventyret over for våre gutter for denne sesongen, i motsetning til Varhaug som er videre i Rogalandscupen. De har også kommet seg videre i NM hvor de møter Viking i neste runde. Vi sier takk for kampen Varhaug, og ønsker dere lykke til videre i cupene og serien.

Vi trekker frem Håvard Johannes Risnes som en av de beste på laget, kontant i duellspillet var han, og lot seg sjelden stresse. Vår beste var Ole Asbjørn Liland som spilte meget bra på midten, vant mange hodedueller, men dessverre så var ikke hans medspillere klare til å ta i mot nedfallsfrukten.

ca 80 tilskuere var på kampen.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Håvard Johannes Risnes – Runar Ovedal – Kristian Tjomlid – Marius Kvello (Aleksander Haughom 75) – Steffen Kvello (Bjørnar Bjørnestad 66) – Ole Asbjørn Liland – Leif Henry Waldeland (Markus Josdal 85) – Geir Josdal – Sondre Gyland (Benjamin Dåvang 46) – Bård Manneråk Bakken (Asbjørn Ingve Biktjørn 86)