Home>Nyhet>Tonstad vant over Bakke
Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, klær, utendørs Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Tonstad vant over Bakke

Treningskamp, Herrer, Tonstad – Bakke 3-2 (1-1)

Mål

0–1 (38) Glenn Tesaker (str)

    1. (44) Geir Josdal

2-1 (61) Geir Josdal

2-2 (68) Magnar Årstad

Annonse

3-2 (77) Geir Josdal

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad tok i mot naboen i sør til sesongens første treningskamp. Det skulle bli en tett og jevn kamp i mellom to lag som viste at de er et stykke unna serieformen.

Det er Tonstad som eier ballen mest i den første omgangen uten at vi kommer til de store sjansene. Nærmest i løpet av den første halvtimen er Geir Josdal da han banker ballen i stangen.

Det var Bakke som skulle komme foran først i målprotokollen da de får et korrekt idømt straffespark som Glenn Tesaker ekspederte kontant i nettet.

Vi s fikk inn en utligning like før pausesignalet da Ole Asbjørn Liland legger press på keeper som ikke får klarert ballen bort, den havner til slutt hos Geir Josdal som rolig triller ballen i mål.

Vi gjør et par bytter i pausen, ut går Marius Kvello med en liten kjenning bakpå låret, inn kommer Stein Ivar Sinnes, keeper bytte blir det også da Alf Erik Øksendal viker plass for Andreas Ovedal-Netland.

Bakke er nære på å ta ledelsen da timen er spilt, men Andreas Ovedal-Netland slenger seg så lang han er og får et par fingertupper på ballen som går ut til corner. En corner som vi får klarert ut på egen banehalvdel hvor Steffen Kvello sender avsted en ball i bakrom hvor Geir Josdal knuser sin oppasser og hamrer inn ledermålet fra 14-15 meters hold.

I det 68. minutt så snapper Bakke’s Magnar Årstad opp et heller svakt utspill i fra vår keeper og han kan enkelt trille ballen inn i det åpne målet, og vi er like langt i kampen.

Utover i omgangen så skaper vi flere muligheter til å ta ledelsen, men det vil seg ikke helt før i det 77. minutt, Bakke står høyt med laget sitt, og nok en gang så blir de brutt på vår egen banehalvdel. Det er nok en gang en fin kombinasjon i fra gutta i fra Josdal bygda som sørger for scoring. Steffen Kvello sender i vei en ny pasning i fra egen banehalvdel i bakrom hvor nok en gang Geir Josdal setter på sprang og fastsetter sluttresultatet til 3-2.

Spillemessig ikke noen god kamp av oss. Vi har mye å gå på, selv om vi viser at vi kan spille på flere strenger. I denne kampen hadde vi et helt annet spillemønster enn det vi hadde i cupkampen mot Bjerkreim.

Geir Josdal viser at han mener alvor med kommende sesong. Gutten er mye på løp, og kruttsterk som han er så er det mang en forsvarer som skal få brynt seg på muskelbunten i fra Josdal i årets sesong.

God var også Erlend Oskar Risnes som har blitt omskolert til høyreback, god både langs bakken og i luftrommet, og sterk som få i duellene, her viker han ikke en tomme.

Vi ønsker Bakke lykke til med sesongen, det tar nok sin tid å spille inn alle nysigneringene, men når det er gjort så vil de nok kjempe helt der oppe i sin 6. divisjon avd.

Fredag i neste uke tar vi en treningskamp borte mot Kvinesdal.

Laget

Alf Erik Øksendal (Andreas Ovedal-Netland 46) – Erlend Oskar Risnes – Kristian Tjomlid – Runar Ovedal – Marius Kvello (Stein Ivar sinnes 46) – Steffen Kvello – Leif Henry Waldeland – Ole Asbjørn Liland (Aleksander Haughom 69) – Geir Josdal (Benjamin Dåvang 89) – Benjamin Dåvang (Asbjørn Ingve Biktjørn 66) – Sondre Gyland ( Bjørnar Bjørnestad 66)

Bilde Geir Josdal