Home>Arkiv>Bondens Marked på Kvæven lørdag
Et bilde som inneholder klær, Menneskeansikt, person, stearinlys Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Bondens Marked på Kvæven lørdag

Sirdal Næringsforening forlenger vintersesongen med aktiviteter lørdag. På Kvæven blir det lørdag fra 12-tiden Bondens Marked, der en del lokale gårder vil delta sammen med noen fra Rogaland. Samtidig vil de ukrainske flyktningene, sammen med de ukrainske ishockeyspillerne fra Stavanger, være gjester og prøve skiferdighetene i skiløypene eller i alpinbakkene.

Arkivfoto: Anniken G. Birkeland og Egil Rune Sunde under Huskyfarmens julemarked.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11401373_865825823504018_7353098733770247193_n.jpg?oh=ddf0b0af32cb291dfe05315cdd92be1d&oe=569B5FA3

Anniken G. Birkeland ved Visland Gaard opplyser at de vil delta sammen med Kvæven Lam, Stølsgris, Sirdalshonning ved Anne-Beth Fintland og Hekta Bakeri.

  • Jeg håper alle med interesse for lokalmat vil delta. Da er det håp om å få til et samarbeid under Sirdalsdagene også, sier Birkeland og legger til at det er mye bra som produseres på gårdene nå.
  • Skulle bare ønske at vi kunne funnet en ildsjel med interesse for dette feltet med lokal mat, som kunne organisert salg, markedsføring og distribusjon for oss. Det hadde vært ønskelig for bransjen. Vi er en langstrakt kommune, som trenger drahjelp innenfor dette fagfeltet.

Flyktninger

Flyktningene og de ukrainske ishockeyspillerne møtes på morgenen ved Sirdal Fjellpark. Der får de låne utstyr og etterpå fordeles de til Fidjeland Skitrekk og Ådneram skisenter. Når dagen er omme, møtes alle igjen på Kvæven ved 1430-tiden. Da får de presentert Villreinutstillingen og prøvd seg med hundekjøring fra Sirdal Huskyfarm. Dagen avsluttes med middag, før gjestene returnerer til Stavanger og Tonstad.

Et bilde som inneholder Naturmateriale, utendørs, plante

Automatisk generert beskrivelse

Fenalår er et populært produkt fra Sirdal.

Annonse