Home>Nyhet>Eget selskap for kafé-driften
Et bilde som inneholder person, innendørs, vegg, Snack Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Eget selskap for kafé-driften

Kafédriften ble så stor og omfattende at vi fant ut at det var best å skille dette ut i et eget selskap, «Suleskard kafé», opplyser Perny Haugen til Sirdalmedia. Hun eier nå selskapet sammen med mannen John.

Joker Fjellbutikken Suleskard åpnet for snart ett år siden, den 11. mai. Å ha butikk og kafédrift i samme lokaler, har vært en suksess. I vinter bestemte de seg for å skille ut de to selskapene i egne aksjeselskap.

Den kjente Sirdals-kokken, Torbjørg Haugen, er tilbake på kjøkkenet, etter flere års opphold i Molde. «Tante», som hun kalles, satser på tradisjonsmat fra Sirdal, basert på lokale råvarer. Dette er viktig for Torbjørg med lokal forankring.

Foto: Perny Haugen har mye å tilby sine kaffegjester.

Et bilde som inneholder person, innendørs, klær, mat

Automatisk generert beskrivelse

Torbjørg «Tante» Haugen lager mesteparten på kjøkkenet fra «bånn av».

Butikken og kaféen fikk en pangstart i fjor sommer, til tross for dårlig vær. Om sommeren tilbys middag daglig, mens det resten av året er middager i helgene. Viltmiddag i form av steik, sammen med Sirdalsørret er blant favorittene. Utenom sesongene er det oftest sirdøler som kommer innom for å spise. I tillegg er Torbjørgs ide med «Gubbelunsj» en gang i måneden et populært innslag for lokalbefolkningen.

Annonse

Perny gleder seg til ett års dagen, da kan en se på erfaringstall fra det første driftsåret og ha noe å sammenligne med. Erfaringene så langt er bare positive omsetningstall.

Daglig finner du bagetter, kaker, snurrer og boller i forskjellige varianter.

  • Vi skal med det første gjøre noe med taket for å dempe lydnivået i lokalene. I tillegg ser vi på muligheten for skille av lokalene, for å kunne ta imot gjester i «lukket» lokale, sier Perny om framtidsplanene.