Home>Nyhet>Extra Tonstad best i landet igjen
Et bilde som inneholder tekst, Menneskeansikt, smil, klær Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Extra Tonstad best i landet igjen

For andre år på rad ble Extra Tonstad kåret til årets butikk i Extra-kjeden for 2023.

  • Nå føler jeg bare på en så stor glede. Det er en veldig hyggelig overraskelse at vi vinner årets butikk for andre år på rad, sier butikksjef Aud Fintland ved Extra Tonstad.

Denne uken var butikksjefene i Extra samlet på Gardermoen for faglig påfyll, erfaringsutveksling og inspirasjon. Kvelden ble avsluttet med kåringer av årets butikker i Extra-kjeden.

Det deles ut to priser for årets butikker under det store butikksjefmøtet til Extra – én for butikker med omsetning på over 60 millioner kroner og én for butikker med omsetning under 60 millioner kroner. Extra Tonstad er vinner av kategorien under 60 millioner kroner.

Prisen deles ut til den Extra-butikken med best nøkkeltall i 2023. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

  • Jeg må rette en stor takk til alle medarbeiderne mine som virkelig fortjener denne utmerkelsen, dette er et resultat av fantastisk lagarbeid. Jeg må også takke kundene våre, som eier oss, for at de velger å legge handleturen til oss, sier Fintland.

Foto: Butikksjef, Aud Fintland, Extra Tonstad. Foto: Kilian Munch.

Et bilde som inneholder tekst, klær, smil, dress

Automatisk generert beskrivelse

Fra venstre: Kjededirektør Håvard Jensen, Aud Fintland, butikksjef Extra Tonstad, og leder drift og opplæring Andreas Ruud i Extra.. Foto: Kilian Munch

Annonse