Home>Front>«Funkisleiligheter» på Myraleidet
Et bilde som inneholder himmel, utendørs, hus, konstruksjon Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Nyhet forts.

«Funkisleiligheter» på Myraleidet

Tømrermester Roy Hegre AS vil nå bygge fem leiligheter og to boliger på Myraleidet på Sinnes. Fast pris er fra 2.690.000 – 4.980.000 kroner og det er selveierenheter.

Størrelsen varierer fra BRA (Bruttoareal) 69 – 122 kvadratmeter på leilighetene. Boligene er på BRA 170 kvadratmeter. Alle enhetene har lukket garasje i kjelleren. I tillegg er det en biloppstillingsplass. Siden det ikke er boplikt i Sirdal kommune skriver eiendomsmegler Torill Kalsaas, i EiendomsMegler 1, at leilighetene passer for både heltidsinnbyggere og deltidsinnbyggere.

Foto: Leilighetene blir sammenhengende i rekke.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, vinter, konstruksjon

Automatisk generert beskrivelse

Boligene blir på 170 kvadratmeter hver.

Roy Hegre opplyser til Sirdalmedia at han kjøpte disse to tomtene for ti år siden, da kommunen la ut dette boligfeltet. Nå håper han det er marked for å selge de prosjekterte leiligheter og boliger som arkitektfirmaet Brandsberg Dahl i Stavanger har tegnet. Leilighetene og boligene bærer preg av «funkisleiligheter/boliger».

Hegre vil starte byggingen så snart fire av de fem leilighetene, eller en av de to boligene, er solgt. Da blir det byggestart i sommer og det vil ta omkring ett års tid å ferdigstille dem.

Annonse

Boligene ligger i et regulert boligområde. Ved å kjøre fra Fjellstuå mot GP-krysset vil tomtene være på høyre side av fylkesvei 450. Myraleidet ligger midt i smørøyet på Sinnes.

Et bilde som inneholder plan, kart, sketch, tekst

Automatisk generert beskrivelse

Her vises tegninger over hvordan enhetene blir plassert på venstre side av veien som fører oppover boligfeltet.

Et bilde som inneholder utendørs, tre, frost, vinter

Automatisk generert beskrivelse

Leiligheter og boliger vil komme på høyde med grantrærne i høyre kant av dette bilde, men til venstre for veien.