Home>Nyhet>Hjemmetap for Klepp
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, himmel Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Hjemmetap for Klepp

5 Div. Avd 1. Herrer, Tonstad – Klepp, 2-5 (0-2)

Mål

0-1 (11) Even Engelsgjerd-Kvål

0-2 (34) Mikkel Egeland

0-3 (47) Kristjan Thor Kristjansson

Annonse

0-4 (62) Kristjan Thor Kristjansson

0-5 (70) Kristjan Thor Kristjansson

1-5 (83) Leif Henry Waldeland

2-5 (88) Leif Henry Waldeland

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Et par forfall på kampdagen gjorde at vi måtte kaste spissen Eirik Ovedal i målet. Eirik klarte seg bra han, da var det verre med forsøkene foran motstanderens mål, for de satt ikke i det hele tatt.

Kun tre minutter ut i kampen smalt Bård Manneråk Bakken ballen kontant i tverrliggeren. Minuttet senere var det Benjamin Dåvang som headet like utenfor. Hva skjer så, jo Klepp scoret på sin første mulighet i kampen etter 11 minutter.

Vi kjørte fortsatt kampen, og i det 19. minutt var Geir Josdal igjennom, men keeper reddet mesterlig forsøket. Etter 29 minutter så var det Ole Asbjørn Liland som sendte i vei et godt skudd som keeper fikk slått til corner. Minuttet etterpå var det Sondre Gyland som satte forsøket sitt like til side for mål. Hva skjer så etter at vi burde ha ledet kampen med to tre mål på dette tidspunktet, jo Klepp gikk opp i en 2-0 ledelse i det 34. minutt, noe som også ble pauseresultatet.

Vi ble enige om å bare kjøre på i samme stil i de siste 45 minutter også, men fikk en i trynet etter bare et par minutter etter sidebytte.

Etter det tredje baklengsmålet gikk litt av piffen ut av gutta, og Klepp fikk et lite tak i kampen. De økte ledelsen etter hvert til 5-0 før vi satte inn to trøstemål i løpet av de siste 10 minutter. Begge scoringene ble satt inn av Leif Henry Waldeland, begge assistert av Steffen Kvello.

En jury kåret Bård Manneråk Bakken til dagens Tonstad spiller

ca 60 tilskuere trosset snøværet

Laget

Eirik Ovedal – Marius Kvello – Runar Ovedal – Leif Henry Waldeland – Erlend Oskar Risnes (Markus Josdal 72) – Steffen Kvello – Ole Asbjørn Liland (Håvard Johannes Risnes (70) – Bård Manneråk Bakken (Erlend Oskar Risnes 82) – Geir Josdal – Benjamin Dåvang (Stein Ivar Sinnes 46) – Sondre Gyland (Asbjørn Ingve Biktjørn 72)

Bilde Leif Henry Waldeland