Home>Nyhet>Målrik kamp endte uavgjort
Et bilde som inneholder person, himmel, utendørs, gress Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Målrik kamp endte uavgjort

 

5 Div. Avd 1 Herrer, Voll – Tonstad, 4-4 (2-2)

Mål

1-0 (11) Kenneth Beyer

1-1 (13) Benjamin Dåvang

1-2 (18) Bård Manneråk Bakken

Annonse

2-2 (23) Kenneth Beyer

3-2 (48) Georg Strømstad

4-2 (56) Georg Strømstad

4-3 (71) Leif Henry Waldeland

4-4 (95) Selvmål (Morten Karlson)

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det ble en dramatisk og nervepirrende kamp borte mot Voll torsdag, som levde til langt på overtid hvor vi klarte å få med oss ett poeng hjem til Tonstad.

Vi gikk til bortekampen mot serieledende Voll vel vitende om at vi måtte levere topp innsats for å få med oss noe hjem igjen. Mot Klepp i forrige runde sløste vi for mye med sjansene vi fikk, samtidig som vi følte at motstanderen scoret på de mulighetene de fikk mot oss. I kampen mot Voll scoret Voll på de sjansene de fikk, og siden vi produserte de største mulighetene, var det et velfortjent poeng vi fikk med oss hjem i bagasjen. Det var selvfølgelig surt for Voll at seieren glapp langt på overtid.

Voll tok føringen i kampen da vi kun har spilt 12 minutter.

Bare minuttet etterpå var vi frempå med kvitteringen, det var Bård Manneråk Bakken som fikk sendt ballen videre til Benjamin Dåvang som satte ballen i mål fra skrått hold.

Da fikk vi blod på tann, vi rullet opp et par fine angrep før Sondre Gyland, lar gnagsår være gnagsår, i det han fintet seg i vei fremover i banen. 18 meter i fra mål ble han klippet ned bak i fra, et soleklart frispark og gult kort. Frisparket satte Bård Manneråk Bakken utagbart inn i målet langt opp i krysset, og vi tok en fortjent ledelse i kampen.

Midtveis i omgangen fikk vi ikke klarert en høy ball inn i feltet, og Voll’s storscorede danske Kenneth Beyer fikk komme til å heade ballen i nettmaskene, 2-2.

Like etterpå fikk vi sjansen til å ta ledelsen i kampen, men skuddet i fra Steffen Kvello stod keeper i veien for, så dermed gikk vi til pause med 2-2.

I løpet av 2 omgangs første 11 minutter gikk Voll opp i en 4-2 ledelse, og alt syntes å være fortapt, men den gang ei……

Da timen var spilt sendte Bård Manneråk Bakken en flott ball inn i feltet hvor Sondre Gyland sendte i vei et skudd som keeper står i veien for.

Vi har ventet med byttene i kampen siden vi egentlig følte at vi er fullt på høyde med motstanderen. Etter 64 minutter sa Benjamin Dåvang takk for seg etter en god kamp. Inn kom Asbjørn Ingve Biktjørn som snart markerte seg i kampen.

70 minutter ut i kampen fikk vi inn en velfortjent redusering etter at nevnte Asbjørn Ingve ned ved dødlinjen fikk sendt ballen et par meter ut i feltet hvor Leif Henry Waldeland fant en liten åpning som gjorde at vi kom inn i kampen igjen. Leif Henry sin scoring gjorde at han nå er toppscorer i laget med sine tre fulltreffere denne sesongen, hvem hadde trodd det før sesongstarten…..

Etter vår siste scoring kjørte vi på for å få med poeng i fra Voll. Taklingene ble tøffere i fra begge lag, og en som virkelig gikk i krigen var Runar Ovedal som gjorde sine motspillere grinete med sin røffe spillestil. Vi trenger muskler for å vinne kamper, og det viste til de grader Runar i kveldens kamp.

Det var hektisk på sidelinjen i perioder, og trenerteamet til Tonstad ble bedt om å holde seg i teknisk sone, som kjent er jo ikke det lett i en hektisk kamp Det endte med et gult kort til Ole Martin Josdal, ute på banen kommer det også en del gule kort på tampen av kampen.

Vi stanget mot et Voll-lag som var veldig baktunge, men vi klarte ikke å få den berømte kula i mål. Ole Martin Josdal gjorde et siste grep i  det kampen nærmet seg slutten. Dommer signaliserte 6 tilleggsminutter. Vi gikk over til tre bak i forsvar, og kjørte Marius Kvello opp på høyrevingen. For et sjakktrekk det ble. Vi var fem minutter på overtid da Marius Kvello kom seg løs på sin høyreside, og på sekstenmeterstreken nesten nede ved dødlinjen slo han et knallhard innlegg som dessverre for hjemmelaget ble omsatt i eget nett. Sjeldent har vi sett Tonstad-spillerne juble så mye for ett poeng, men de fortjente å slippe jubelen løs, for dette var et hardt kjempende Tonstad lag som aldri ga opp da det så som mørkest ut.

I et hardtarbeidende Tonstad -ag stod som nevnt Runar Ovedal frem som den beste. Vi må også gi kred til en meget god midtbane som leverte på sitt beste . Det trengs nå som kaptein Ole Asbjørn Liland var på sidelinjen med en kneskade.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Marius Kvello – Runar Ovedal – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes – Leif Henry Waldeland – Steffen Kvello (Håvard Johannes Risnes 95) – Bård Manneråk Bakken – Geir Josdal – Benjamin Dåvang (Asbjørn Ingve Biktjørn 64) – Sondre Gyland

Bilde Runar Ovedal, Benjamin Dåvang, Leif Henry Waldeland, Bård Manneråk Bakken, Marius Kvello 

Et bilde som inneholder person, himmel, utendørs, gress

Automatisk generert beskrivelse

Sport

Målrik kamp endte uavgjort

5 Div. Avd 1 Herrer, Voll – Tonstad, 4-4 (2-2)

Mål

1-0 (11) Kenneth Beyer

1-1 (13) Benjamin Dåvang

1-2 (18) Bård Manneråk Bakken

2-2 (23) Kenneth Beyer

3-2 (48) Georg Strømstad

4-2 (56) Georg Strømstad

4-3 (71) Leif Henry Waldeland

4-4 (95) Selvmål (Morten Karlson)

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det ble en dramatisk og nervepirrende kamp borte mot Voll torsdag, som levde til langt på overtid hvor vi klarte å få med oss ett poeng hjem til Tonstad.

Vi gikk til bortekampen mot serieledende Voll vel vitende om at vi måtte levere topp innsats for å få med oss noe hjem igjen. Mot Klepp i forrige runde sløste vi for mye med sjansene vi fikk, samtidig som vi følte at motstanderen scoret på de mulighetene de fikk mot oss. I kampen mot Voll scoret Voll på de sjansene de fikk, og siden vi produserte de største mulighetene, var det et velfortjent poeng vi fikk med oss hjem i bagasjen. Det var selvfølgelig surt for Voll at seieren glapp langt på overtid.

Voll tok føringen i kampen da vi kun har spilt 12 minutter.

Bare minuttet etterpå var vi frempå med kvitteringen, det var Bård Manneråk Bakken som fikk sendt ballen videre til Benjamin Dåvang som satte ballen i mål fra skrått hold.

Da fikk vi blod på tann, vi rullet opp et par fine angrep før Sondre Gyland, lar gnagsår være gnagsår, i det han fintet seg i vei fremover i banen. 18 meter i fra mål ble han klippet ned bak i fra, et soleklart frispark og gult kort. Frisparket satte Bård Manneråk Bakken utagbart inn i målet langt opp i krysset, og vi tok en fortjent ledelse i kampen.

Midtveis i omgangen fikk vi ikke klarert en høy ball inn i feltet, og Voll’s storscorede danske Kenneth Beyer fikk komme til å heade ballen i nettmaskene, 2-2.

Like etterpå fikk vi sjansen til å ta ledelsen i kampen, men skuddet i fra Steffen Kvello stod keeper i veien for, så dermed gikk vi til pause med 2-2.

I løpet av 2 omgangs første 11 minutter gikk Voll opp i en 4-2 ledelse, og alt syntes å være fortapt, men den gang ei……

Da timen var spilt sendte Bård Manneråk Bakken en flott ball inn i feltet hvor Sondre Gyland sendte i vei et skudd som keeper står i veien for.

Vi har ventet med byttene i kampen siden vi egentlig følte at vi er fullt på høyde med motstanderen. Etter 64 minutter sa Benjamin Dåvang takk for seg etter en god kamp. Inn kom Asbjørn Ingve Biktjørn som snart markerte seg i kampen.

70 minutter ut i kampen fikk vi inn en velfortjent redusering etter at nevnte Asbjørn Ingve ned ved dødlinjen fikk sendt ballen et par meter ut i feltet hvor Leif Henry Waldeland fant en liten åpning som gjorde at vi kom inn i kampen igjen. Leif Henry sin scoring gjorde at han nå er toppscorer i laget med sine tre fulltreffere denne sesongen, hvem hadde trodd det før sesongstarten…..

Etter vår siste scoring kjørte vi på for å få med poeng i fra Voll. Taklingene ble tøffere i fra begge lag, og en som virkelig gikk i krigen var Runar Ovedal som gjorde sine motspillere grinete med sin røffe spillestil. Vi trenger muskler for å vinne kamper, og det viste til de grader Runar i kveldens kamp.

Det var hektisk på sidelinjen i perioder, og trenerteamet til Tonstad ble bedt om å holde seg i teknisk sone, som kjent er jo ikke det lett i en hektisk kamp Det endte med et gult kort til Ole Martin Josdal, ute på banen kommer det også en del gule kort på tampen av kampen.

Vi stanget mot et Voll-lag som var veldig baktunge, men vi klarte ikke å få den berømte kula i mål. Ole Martin Josdal gjorde et siste grep i  det kampen nærmet seg slutten. Dommer signaliserte 6 tilleggsminutter. Vi gikk over til tre bak i forsvar, og kjørte Marius Kvello opp på høyrevingen. For et sjakktrekk det ble. Vi var fem minutter på overtid da Marius Kvello kom seg løs på sin høyreside, og på sekstenmeterstreken nesten nede ved dødlinjen slo han et knallhard innlegg som dessverre for hjemmelaget ble omsatt i eget nett. Sjeldent har vi sett Tonstad-spillerne juble så mye for ett poeng, men de fortjente å slippe jubelen løs, for dette var et hardt kjempende Tonstad lag som aldri ga opp da det så som mørkest ut.

I et hardtarbeidende Tonstad -ag stod som nevnt Runar Ovedal frem som den beste. Vi må også gi kred til en meget god midtbane som leverte på sitt beste . Det trengs nå som kaptein Ole Asbjørn Liland var på sidelinjen med en kneskade.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Marius Kvello – Runar Ovedal – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes – Leif Henry Waldeland – Steffen Kvello (Håvard Johannes Risnes 95) – Bård Manneråk Bakken – Geir Josdal – Benjamin Dåvang (Asbjørn Ingve Biktjørn 64) – Sondre Gyland

Bilde Runar Ovedal, Benjamin Dåvang, Leif Henry Waldeland, Bård Manneråk Bakken, Marius Kvello