Home>Nyhet>Pågrepet i natt – løslatt i løpet av dagen
Et bilde som inneholder kjøretøy, Landkjøretøy, tekst, bil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Pågrepet i natt – løslatt i løpet av dagen

20-åringen fra Dalane, som ble pågrepet natt til onsdag på Tonstad for å ha livestreamet på nettet, viste at vedkommende gikk rundt med en våpenlignende gjenstand. Mannen filmet seg selv i familiens bolig og utenfor en butikk i sentrum.

  • Mannen er kjent for politiet, men er ikke tidligere straffet for vold eller trusler, sier politiadvokat Christina Nessa ved avsnitt fremskutt påtale Jæren/Dalane i Sør-Vest politidistrikt, til Aftenbladet.

Mannen ble onsdag løslatt etter å ha blitt avhørt. Det beslaglagte våpenet var en gasspistol og den er foreløpig inndratt.

Mannen er nå siktet for trusler etter straffelovens paragraf § 263.

Som vi skrev tidligere, rykket politiet ut med store ressurser tirsdag kveld ved midnatt og de var bevæpnet. Pågripelsen foregikk uten dramatikk og vedkommende ble tatt med til politihuset i Stavanger.

Foto: Politiet rykket ut med store ressurser og var bevæpnet.