Home>Nyhet>Seier over Hovsherad i treningskamp
Et bilde som inneholder person, klær, Menneskeansikt, smil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Seier over Hovsherad i treningskamp

Mål

1-0 (1) Daniel Tjørhom

2-0 (8) Daniel Tjørhom

2-1 (23)

2-2 (30)

Annonse

3-2 (38) Daniel Tjørhom

4-2 (47) Daniel Tjørhom

5-2 (61) Nikolai Grimsby

6-2 (76) Geir Josdal

6-3 (80)

7-3 (88) Geir Josdal

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Treningskamp tirsdag, herrer, Tonstad – Hovsherad 7 – 3.

Dette var siste treningskamp før seriestart på torsdag i inneværende uke. Til denne kampen valgte vi å gi fri til spillere som har spilt en del tidligere i vinter. Da ble det gjensyn med spillere som på ny er med oss til sesongstarten, og et par som var hjemme på en aldri så liten påskeferie.

En som virkelig skulle markere seg i kampen, var Daniel Tjørhom. For tiden er han i Bergen og studerer, og tiden hans i Bergen inneholder, vil jeg tippe sånn ca 2.649 sms i fra hovedtrener Ole Martin Josdal med samme innhold ; «kå ti kjeme du heim»?.

Daniel Tjørhom skulle ikke sette inn mindre enn fire mål i de 64 minuttene han fikk i kampen, i tillegg så smalt en gang i stangen også. Det er ikke bare Ole Martin som venter på Daniel sin hjemkomst, som er meldt til å bli i god tid til å være med på oppkjøringen til neste sesong, hele Sirdal venter på deg 🙂

En annen som var innom på en gjestevisitt var Nikolai Grimsby som ble kastet rett inn på midtbanen i en rolle som han gjorde seg meget bemerket i, drivende løpskraft, sterk i duellene, og kanskje kveldens beste prestasjon da han tråklet seg igjennom i fra midtbanesirkelen og til slutt setter ballen i mål alene med keeper.

En annen som fikk fiklet mobilen opp av lommen og ba på sine knær til Ole Martin om han kunne komme tilbake på laget igjen. Jovisst kunne Erling Andre Biktjørn bli en del av gjengen igjen etter at han valgte å gi seg etter forrige sesong. Rett inn i kampen i fra start av, leverte også han en alle tiders kamp på midtbanen hvor fintene satt så de skulle. Herlig å ha deg tilbake igjen Erling.

Sist, men ikke minst må vi gi ungkalven på Oftedal noen oppmuntrende ord etter at han har slitt litt med helsen den siste tiden, (kanskje ikke så ung lenger likevel), med nytt draktnummer så lyste det spillglede i fra Eirik «Buffalo Bill» Ovedal. Da han entret matta til den siste omgangen, var han påskrudd i fra første spark på ballen, og det ble vel en assist eller to til slutt før krampen tok han i sluttminuttene.

Hyggelig at de unge guttene også markerer seg. Håvard Johannes Risnes imponerer igjen, og fremover prøver de så godt som de kan, Markus Josdal og Asbjørn Ingve Biktjørn, øvelse gjør mester heter det. Det er flott og se at de tørr å prøve seg på finter og taklinger, stå på gutter.

En annen som har vist gryende form i vinter er Geir Josdal, i treningskampen fikk han satt inn to scoringer på den halvtimen han fikk spille. Vi gleder oss til seriestarten Geir.

En helt grei gjennomkjøring for gutta dette her, offensivt så sitter det bra. Detvar bare å løse den defensive gåten ,da det blir sluppet til altfor lette scoringer i oppkjøringskampene, så kan dette bli en bra sesong.

Vi vil også takke dommer Endre Wetteland som i vinter villig har tatt flere turer i fra Hellvik til Tonstad for å bidra.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Stein Ivar Sinnes (Marius Kvello 60) – Aleksander Haughom – Kristian Tjomlid – Martin Roar Kinden (Håvard Johannes Risnes 60) – Nikolai Grimsby – Eivind Skregelid (Markus Josdal 60) – Erling Andre Biktjørn (Steffen Kvello 46) – Asbjørn Ingve Biktjørn (Geir Josdal 57) – Markus Josdal (Eirik Ovedal 46) – Daniel Tjørhom (Asbjørn Ingve Biktjørn 64)

Bilde

Nikolai Grimsby, Geir Josdal og Daniel Tjørhom