Home>Nyhet>Sjefsbytte på Høyfjellshotellet
Et bilde som inneholder Menneskeansikt, Skjegg, person, mann Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Sjefsbytte på Høyfjellshotellet

John Anton Nilsen (59) fra Sandnes har overtatt som leder av Sirdal Høyfjellshotell etter Simon Berge. Han er utdannet kokk og servitør og gikk læretiden ved Atlantic Hotel i Stavanger.

Nilsen jakter nå etter en bolig, slik at han kan være stabilt på plassen hele tiden og ikke pendle. Nå skal restauranten bygges om de neste seks ukene, samtidig fornyes badene i 2. etasje. De andre er tatt tidligere.

  • Jeg kommer nettopp fra et møte i VisitSirdal365 og der er det et unikt samarbeid. Det er viktig å gjøre hverandre sterke og gode, sier Nilsen.

Den siste jobben John Anton Nilsen hadde var bestyrer av Strandalen Turisthytte i Suldal. Ellers har han vært innom blant annet Fleischer Hotel på Voss og Lillehammer Turisthotell. I 1983 kjøpte han «konkursboet» til Bergtun Hotell i Valle og drev det i tre år før det ble solgt.

  • Jeg fikk tilbud av eieren om å overta driften av Sirdal Høyfjellshotell og det ser jeg på som en stor utfordring, sier Nilsen som startet 1. april i den nye jobben.

Foto: Simon Berge har sluttet som leder av Sirdal Høyfjellshotell.

Et bilde som inneholder klær, utendørs, mann, tekst

Automatisk generert beskrivelse

Simon Berge (til høyre) ønsker John Anton Nilsen velkommen til hotellet.

Berge begynte som restaurantsjef i 2019, og overtok lederjobben i juni 2020. Det var første åpningsdag etter at hotellet ble nedstengt på grunn av Covid-19 utbruddet i mars 2020.

Annonse

  • En bratt læringskurve, som ble enda brattere, sier Berge og legger til: Som jærbu fikk vi bygget stein på stein fra bunnen av. Det var også veldig givende å ha mange gode hyttenaboer som støttet oss gjennom denne tiden, og som vi kunne dele både frustrasjon og glede med.
  • Det er kjekt å se utviklingen, samarbeidet og pågangsmotet i Sirdal nå. Det er en markant endring på bare mine, korte, fem år. Det er mange flinke, hyggelig folk med et hjerte og engasjement for det de driver med og for Sirdal. Det har vært en glede å bli kjent med dere alle! Det blir spennende å følge utviklingen i Sirdal fremover, det er ikke lenge før det løsner skikkelig, avslutter Simon Berge.