Home>Nyhet>«Ta sjansen» er nytt arrangement i år
Et bilde som inneholder tekst, blomster, Font, hvit Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

«Ta sjansen» er nytt arrangement i år

Nå samles det inn informasjon til årets program for «Heimesommar i Sirdal». Det oppfordres til å sende informasjon til heimesommer@sirdal.kommune.no om hva som skjer av arrangement rundt i kommunen i sommer fra lag og foreninger, kirke, enkeltpersoner, ulike grupper eller næringsaktører. Der blir ingen energifestival dette året.

Heimesommer starter 15. juni med Bjøro Håland konsert. Fortsetter 22. juni med Barnas dag på Tonstad. Nytt av året er Ta sjansen på en markedsdag 6. juli. Det er Tonstad IL som står for dette opplegget.

20. juli blir det Palmebris på Tonstad, mens det 3. august planlegges Barnas dag på Kvæven. Dette er det foreløpige programmet.