Home>Nyhet>Tap i serieåpningen
Nyhet Nyhet forts.

Tap i serieåpningen

5 Div. Avd 1 herrer, Nærbø – Tonstad, 3-0 (1-0)

Mål

1-0 (38) Joakim Monge Omland

2-0 (49) Joakim Monge Omland

3-0 (59) Vetle Aareskjold

Annonse

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Som i fjor serieåpner vi borte mot Nærbø, og som i fjor går vi på et tap i serieåpningen.

Det skulle til slutt bli en fortjent seier til hjemmelaget Nærbø etter at de ledet med ett mål til pause.

Nærbø fikk sin første store sjanse i kampen etter 13 minutters spill, men bare en god inngripen i fra vår keeper Thorbjørn Aakre Ellingsen hindret scoring.

Vår beste mulighet fikk vi i det 20. minutt da Steffen Kvello la et godt innlegg på pannebrasken til Sondre Gyland, som dessverre satte kula over målet.

Nærbø scoret kampens første mål noen få minutter før pausesignalet.

En meget dårlig omgang var dette i fra våre gutter, men her var det fullt mulig å få til noe i den siste omgangen.

Andre omgang var ikke mer enn fire minutter gammel da Nærbø doblet ledelsen sin etter et vakkert langskudd. Ti minutter senere så satte de inn nummer tre for kvelden, også dette på et nydelig langskudd. Da Nærbø i tillegg traff både stang og tverrligger, må vi bare konstatere at de tok en meget velfortjent seier.

En skuffet forestilling for våres del var dette her, men vi vet det svinger fort i breddefotballen. Nå er det bare å brette opp ermene til neste kamp, for vi vet at vi kan så mye bedre enn det som ble vist. Beste Tonstad-spiller var kaptein Ole Asbjørn Liland, men både han og resten av gutta, og trenerteamet lener seg i morgentimene i dag til det velkjente sitatet til trenerlegenden Nils Arne Eggen; «Ingenting blir så fort historie som en fotballkamp»…..

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Marius Kvello ( Benjamin Dåvang 78) – Runar Ovedal ( Markus Josdal 78) – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes ( Erling Andre Biktjørn 62) – Leif Henry Waldeland – Ole Asbjørn Liland – Steffen Kvello ( Erlend Oskar Risnes 78) – Geir Josdal – Benjamin Dåvang ( Håvard Johannes Risnes 46) – Sondre Gyland