Home>Nyhet>Trond og Lars slutter i kommunen
Nyhet

Trond og Lars slutter i kommunen

To kjente navn i Sirdal kommune slutter i rådhuset i løpet av de to kommende måneder. Lars S. Nedland skal begynne i Lund kommune og Trond Thomassen slutter for å gå av som pensjonist 1.mai.

Nedland begynner i den nye jobben som kulturkonsulent om to måneder. Han har vært ansatt i Sirdal kommune i 17 år fra oktober 2007. De ti første årene jobbet han innen kultursektoren. Deretter var han konstituert leder av servicetorget. Senere informasjonskonsulent. Lars hadde ett års permisjon fra 1. juni 2022 til 1. juni 2023, han jobbet da som journalist i avisen Agder.

  • Jeg har hatt det kjempefint her i kommunen. Men nå er det på tide å prøve noe nytt så en ikke gror fast, sier Nedland som er bosatt på Gyland. Nå får han fem kilometer lenger pendlervei daglig. Han kommer til å jobbe innen OK-etaten, det vil si, oppvekst og kultur.

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, klær, vindu

Automatisk generert beskrivelse

Lars S. Nedland skal begynne som kulturkonsulent i Lund kommune.

Trond Thomassen slutter i Sirdal kommune i slutten av april etter 42 års arbeidsinnsats i yrkeslivet. Han går av med AFP-pensjon. Trond kom til Tonstad i 1994 og jobbet sju år ved Sira-Kvina Kraftselskap.

Han begynte i Sirdal kommune i 2000 og har vært der de siste 24 årene. Arbeidsområdene har vært IT, arkiv, servicetorget og informasjon. Han er utdannet som ADB-ingeniør, som betyr administrativ databehandler.

Det mest givende for Trond har i alle år vært opplæring og utdannelse av lærlinger innenfor datafeltet. Nå får den siste lærlingen i denne omgang sitt fagbrev 16. april.

Annonse

Med Trond og Lars sine erfaringer og kunnskap er det henholdsvis 24 og 17 år som forlater kommunen.