Home>Front>Vil satse videre på afterski
Et bilde som inneholder utendørs, himmel, person, konstruksjon Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Nyhet forts.

Vil satse videre på afterski

Denne påsken var det forskjellige arrangementer som dukket opp i Sirdal i regi av å være afterski. Palmelørdag var det tre arrangementer. Slottet hadde en kombinasjon av lukket arrangement innendørs og et åpent arrangement utendørs med konsert. Bertelsen & Garpestad hadde eget opplegg på Sirdal Skiarena. Det tredje var Dalane Event som kom med eget opplegg.

  • Vi skal nå foreta en grundig evaluering av de erfaringer vi gjorde med å ha afterski fire dager i påsken, sier Sigbjørn Hofsmo, daglig leder av Sirdal Afterski/Dalane Event, til Sirdalmedia.
  • Været var det mest utfordrende for arrangementene dette året. Derfor måtte vi ha tak over hodet med telt. Men vi har allerede bestemt at vi kommer igjen neste år. Det ga mersmak, sier Hofsmo.

Foto: Teltet og arrangementet fant sted like ved fylkesvei 450.

Et bilde som inneholder klær, mann, person, Menneskeansikt

Automatisk generert beskrivelse

God stemning i teltet. Foto: Sirdal Afterski/Dalane Event.

1.050 gjester besøkte oss de fire dagene, de fleste av dem hadde kjøpt ukepass. Dalane Event hadde tekniske lydproblemer da Staysman besøkte teltet palmelørdag. En annen dag måtte et orkester melde forfall på grunn av sykdom.

Hofsmo kunne ønsket seg en bedre plassering. Å ha telt like ved fylkesvei 450 var ikke noe ideelt sted.

  • Vi ønsker å finne et annet sted. Samtidig må vi jobbe med de andre aktørene for å få til et samarbeid og et samkjørt program. I tillegg kunne vi ønske å få til et familieprogram for en dag, sier Hofsmo.

Dalane Event har også planer om å sette opp en shuttlebuss som kan kjøre til arrangementene. Selskapet er i dag eier av telt og utstyr. Plasseringen ved fylkesvei 450 og like ved Joker Sinnes/ G.P. Tjørhom var ikke den ideelle plassen for slike arrangementer.

Annonse

Anders Berg Marcussen, daglig leder ved Slottet, har tidligere uttalt til Sirdalmedia at de vil vurdere om de skal gjenta et utendørs-arrangement med telt og scene på parkeringsplassen.

Et bilde som inneholder klær, konsert, person, underholdning

Automatisk generert beskrivelse

Gjestene likte seg i teltet. Foto: Sirdal Afterski/Dalane Event.