Home>Front>Fantastisk basaropplegg i Sirdal
Et bilde som inneholder klær, person, Menneskeansikt, mann Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Fantastisk basaropplegg i Sirdal

Det er et helt fantastisk opplegg kvinneforeningen i Guddal og Liland får til, med matservering og utlodning med innsamling til kreftforskning, sier Gisle Vonen fra Agder Kreftforening til Sirdalmedia.

Vonen var helt imponert over den kompetansen som disse seks kvinnene innehar. De viser et engasjement som er imponerende. Resultatet fra kveldens mange trekninger, kjenner man ikke foreløpig. Det går noen dager før vipps-resultatene foreligger.

  • Det var spennende å få oppleve en basar med åremålstrekninger. Det er første gang jeg har opplevd dette, sier Vonen som debuterte på basar.

Foto: Gisle Vonen fra Agder kreftforening var til stede under basaren.( Alle foto ved Tor Arne Liland)

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Kvinneforeningen fikk diplom for sin innsats.

Kvinneforeningen i Sirdal er i en liga for seg selv. Jeg kjenner ikke til noen andre som klarer å samle inn så mye penger. I fjor var det 360.000 kroner. Siden 2006 har de samlet inn 4.4 millioner kroner. Imponerende tall.

Vonen delte ut diplom til foreningen for deres innsats. Til daglig jobber han som frivillighetskoordinator for 200 personer i Agder.

Annonse

Et bilde som inneholder innendørs, møbler, stol, gulv

Automatisk generert beskrivelse

Det gikk med 600-700 smørbrød til basarens gjester.

Lørdag var det i underkant av 200 personer til stede på basaren i Liland ved Ålgård Baptistkirke. Det var laget 600-700 smørbrød på dugnad. Jonny Liland var toastmaster for kvelden.

Tidligere på dagen hadde Sirdal Bygdekvinnelag salg av innsamlede klær hvor inntekten gikk til kreftbasaren. Monica Åsemoen og Bjørg Anny Tjørhom var ansvarlige for det opplegget. Den siste timen ble en pose med klær solgt for 50 kroner.

Et bilde som inneholder innendørs, klær, vegg, kleshenger

Automatisk generert beskrivelse

Omkring 400 gevinster ble trukket denne kvelden.

Det var mange gevinster denne lørdagen. Først var det åresalg med 40 gevinster og det var seks runder med åresalg. Etterpå var det trekning av barnebok og to hovedbøker med 60 gevinster i hver. Og med all den aktiviteten var det ikke ferdig før midnatt og da kunne lyset slokkes.

Et bilde som inneholder person, innendørs, klær, vegg

Automatisk generert beskrivelse

Kaffekokingen var det Per Bulling (til venstre) og Jack Vidar Liland som hadde ansvaret for.