Home>Nyhet>Nedbrent hytte – ingen mistanke
Et bilde som inneholder utendørs, tre, plante, skilt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Nedbrent hytte – ingen mistanke

Det er ikke mistanke om noe kriminelt på hytta som brant ned i Solheimsdalen på morgenkvisten 18. mai, opplyser Espen Haga, politikontakt i Sirdal for Sør-Vest politidistrikt, til Sirdalmedia. – Det er opprettet sak på denne brannen.

  • Politiet vil forløpende vurdere om det skal gjøres tekniske undersøkelser på stedet. Det er ikke avgjort, derfor er branntomta avsperret med sperrebånd, fortsetter Haga.

Fire voksne og to barn ble reddet av røykvarsler da hytten brant ned til grunnen. En hund ble imidlertid ikke reddet. Nødetatene fikk varsel klokka 05.05 om brannen. Hyttebrannen var omkring 200 meter fra Norsk Folkehjelps hytte.

Da mannskaper fra Sirdal Brann og Redning kom til brannstedet, var hytta helt overtent. Da vannet var koblet til kummene, ble det konsentrert om å redde nabohytter og ikke minst redde området for lyng- og skogbrann i det tørre været. Derfor ble det holdt vakt i mange timer utover lørdagen slik at terrenget ikke skulle ta fyr.

Eierne klarte å ta seg ut på egen hånd. De tok seg inn i en nabohytte. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

Foto: Branntomta i Solheimsdalen er avsperret med politibånd foreløpig.

Et bilde som inneholder utendørs, tre, grunn, plante

Automatisk generert beskrivelse

Det var ikke mye rester igjen av hytta etter brannen.

Annonse