Home>Nyhet>Nytt tap i lokaloppgjør
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, himmel Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Nytt tap i lokaloppgjør

5 Div. Avd 1, Herrer, Moi – Tonstad, 3-1 (1-0)

Mål

1-0 (3) Brede Skjeggestad

2-0 (65) Sebastian Hamre Kjeldsen

2-1 (89) Leif Henry Waldeland

Annonse

3-1 (92) Sebastian Hamre Kjeldsen

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Det ble nok et tap for våre gutter i lokaloppgjøret på Moi, denne gangen seiret hjemmelaget med 3-1.

Moi tok ledelsen i kampen når det kun er spilt tre minutter. Etter scoringen var det lite som skjedde foran begge målene. Vi hadde fortjent en utligning før pausesignalet da Erlend Oskar Risnes satte ballen i tverra etter 37 minutter, og Bård Manneråk Bakken sitt gode skudd ble avverget av keeper.

Vi gikk rett i strupen på Moi ved starten av den siste omgangen, kun minuttet var spilt da Geir Josdal fikk muligheten, men nok en gang stod keeper i veien.

Timen var spilt og vi eide kampen fullstendig, Leif Henry Waldeland sendte i vei et skudd som havnet i tverra igjen. Like etterpå var vi frempå med en heading som keeper fikk hendene på.

Og da vi trykket på som best så var det Moi som satte inn sitt andre for kvelden, totalt mot spillets gang i det 66. minutt.

Like etter at Moi satte sitt andre så var vi på ny frempå ved Geir Josdal, men nok en gang stod hjemmelagets keeper fjellstøtt.

70. minutt nå, og vi kjørte fortsatt på. Moi hang ikke med på tempoet vårt, og de ble til tider rundspilt av et aggressivt Tonstad-lag, men nok en gang stod keeper på rett plass da Geir Josdal sendte i vei et godt skudd.

Vi fikk in en redusering i det 89. minutt ved Leif Henry Waldeland, og da vi kjørte på for å få med oss poeng hjem, så kontret Moi inn nådestøtet på overtid.

Vi spilte nok en god kamp hvor vi ikke fikk med oss poeng. Denne gangen ble vi stoppet av en meget god hjemmekeeper, Thapakorn Puchan, som meget fortjent ble utropt til dagens Moier.

Vår beste i kveld var midtstopper Kristian Tjomlid.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Stein Ivar Sinnes (Asbjørn Ingve Biktjørn 73) – Runar Ovedal (Stein Ivar Sinnes 78) – Kristian Tjomlid – Marius Kvello – Steffen Kvello – Leif Henry Waldeland – Bård Manneråk Bakken – Geir Josdal (Markus Josdal 90) – Benjamin Dåvang (Tommy Netland 69)(Benjamin Dåvang 81) – Erlend Oskar Risnes

Bilde Leif Henry Waldeland