Home>Nyhet>Tungt tap mot Brusand
Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, fotball Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Tungt tap mot Brusand

5 Div. Avd 1 Herrer, Brusand – Tonstad ,3-1 (0-1)

Mål

0-1 (25) Sondre Gyland

1-1 (58) Andreas Haver

2-1 (74) Andreas Haver

Annonse

3-1 (95) Daniel Skretting

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad gikk på et tungt tap borte mot Brusand på Ogna onsdag kveld etter en god start på kampen.

Vi var det beste laget igjennom hele første omgang, og det var fortjent da vi tok ledelsen da Marius Kvello slo ett flott frispark inn i feltet hvor Sondre Gyland fikk kastet seg frem for å nikke ballen i mål. Ellers var det utrolig få sjanser i de første 45 minutter. Vi hadde full kontroll bakover, men samtidig skapte vi ikke all verden fremover heller.

Det er en del skader i troppen, og til denne kampen ble Sondre Gyland flyttet ned som bakerste mann på midtbanen. Det fungerte meget godt i de første 45 minutter, god med ballen i beina, og blikk for spillet så dette meget bra ut for kvelden. I det 51 minutt hugger det til på baksiden av låret på Sondre, og dermed var denne kampen over for hans del. Nå er alle de tre i kapteinsteamet vårt ute med skade i lang lang tid.

Etter at Sondre forsvant ut så virket det som luften gikk ut av gutta, Brusand kom seg mer inn i kampen, og overtar mer og mer av banespillet, og utlignet vår ledelse i det 58. minutt.

Steffen Kvello spilte en meget god kamp for oss, og han var nære utligning i det 67. minutt, men keeper var med på notene.

Vår keeper, Thorbjørn Aakre Ellingsen, stod også en meget god kamp, men kunne ikke forhindre at Brusand gikk opp i ledelsen da vi har spilt 74 minutter.

Vi kjørte alle mann til pumpene de siste minuttene av kampen for å prøve å få inn en utligning, men det ville seg ikke, og det var Brusand som satte spikeren i kisten med en scoring i det 95. minutt.

Gode på laget i kveld var keeper Thorbjørn Aakre Ellingsen og midtstopper Kristian Tjomlid, men det var Steffen Kvello som var vår beste i dagens kamp med god innsats på midtbanen.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Stein Ivar Sinnes – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes – Marius Kvello – Sondre Gyland (Håvard Johannes Risnes 51) – Steffen Kvello – Bjørnar Bjørnestad (Erling Andre Biktjørn 62) – Geir Josdal (Markus Josdal 84) – Benjamin Dåvang (Eirik Ovedal 73) – Eirik Ovedal (Asbjørn Ingve Biktjørn 62)

Bilde Sondre Gyland