Home>Front>Fjellstuå deltar på Gladmatfestivalen
Et bilde som inneholder person, klær, utendørs, mann Automatisk generert beskrivelse
Front

Fjellstuå deltar på Gladmatfestivalen

Sinnes Fjellstue deltar på årets Gladmatfestival i Stavanger. – Vi må reklamere og selge Sirdal blant de forventede 250.000 tilskuerne som kommer disse fire dagene til festivalen, sier Eivind Klemetsen til Sirdalmedia.

Klemetsen kjører på i kjent stil. Salg av mat og drikkevarer og show hver kveld. Eivind vil gjerne ha god stemning og masse folk på besøk på standen.

  • Er du alene fra Sirdal ?
  • Ja, jeg fikk tilbud om en ledig stand for tre uker siden. Da slo jeg til og tilbød alle venner plakatplass som en gest slik at bygda skulle vise igjen, sier Klemetsen.

Foto: Eivind Klemetsen deltar på årets Gladmatfestival med Sinnes Fjellstue.

Et bilde som inneholder møbler, telt, innendørs, TV

Automatisk generert beskrivelse

Plakater fra andre firmaer i Sirdal henger på standen.

Fjellstuå tilbyr scampi som matrett, sammen med spekemat fra Stølen Kjøttforedling i Ådneram. Eivind skulle ønsket mer lokalmat, men nå kom dette litt brått på. Han ønsker en større stand til neste år, der en samles om lokalmaten som kan tilbys. Mange andre kommuner har også en felles stand.

Og klokka 1800 hver kveld er det Frank Sinatra show, med blant annet Jan Hauge, Ingvill Bjorland, Jorunn Hodne og Eivind selv.

Annonse

Årets Gladmatfestival har 105 utstillere. Festivalen startet i 1999 og det er en meget populær festival. Det kommer mange tilreisende fra hele landet.

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun var på åpningen og sa blant annet: – Ingen festival over, ingen festival ved siden. Jeg er glad for at det satses ekstra på barnas Gladmatfestival.

  • Dere skal spise så mye at buksesmekken må opp, sa Veronica Synnøve Fjeld under åpningen onsdag.

Et bilde som inneholder utendørs, klær, himmel, sko

Automatisk generert beskrivelse

God plassering av standen på Gladmatfestivalen.