Home>Nyhet>Folksomt under Dirdalsfestivalen
Et bilde som inneholder utendørs, folk, himmel, person Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Folksomt under Dirdalsfestivalen

Omkring 1.500 mennesker besøkte lørdag Dirdalstraen Gårdsutsalg og kaiområdet som var gjort om til festivalplass. Flere som kjører til og fra Sirdal pleier å besøke dette Gårdsutsalget. Nå var det festival for lokalmat og lokale opplevelser i sentrum. 12 mat-leverandører deltok.

På dagtid var det omkring 25 utstillere og aktiviteter. Om kvelden var det konserter og underholdning med Goggen og duoen Jarle og Frank. De tre spilte og underholdt hele kvelden.

Landbruks- og matminister, Geir Pollestad åpnet festivalen sammen med ordfører Frode Fjeldsbø i Gjesdal kommune. Ekteparet Tore Hummeland og kona, Bente T. Hummeland, stod for arrangementet.

Foto: Festivalområdet utenfor Gårdsutsalget og kaiområdet ble benyttet.

Et bilde som inneholder klær, person, sko, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Tore Hummeland, Geir Pollestad og Frode Fjeldsbø.

  • Vi startet med denne festivalen for to år siden og bestemte den gang at det skulle være annet hvert år. Nå får vi evaluere årets arrangement og se hvilket sluttresultat vi vil komme til da, sier Tore Hummeland. – Publikums pågang viser at det er behov for å kunne treffes på dette viset.

Trolljegerløpet var en stor attraktivitet som lokket mange til å være med i Straen. Der hadde man lagt opp til forskjellige hinder som skulle passeres underveis. I tillegg var det en klatrevegg og den gamle båten «Oscar» var også til stede. Helikopter kunne ikke delta på grunn av lavt skydekke og redusert sikt.

Annonse

Et bilde som inneholder sko, klær, utendørs, person

Automatisk generert beskrivelse

Under Trolljegerløpet var det tillatt å hjelpe hverandre.

Et bilde som inneholder konstruksjon, utendørs, blomsterpotte, husplante

Automatisk generert beskrivelse

Festival for lokalmat og lokale opplevelser var formålet for lørdagens Dirdalfestival.