Home>Nyhet>Frustrerende med nytt tap
Et bilde som inneholder person, utendørs, gress, lagsport Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Frustrerende med nytt tap

5 Div. Avd 1, Herrer, Tonstad – Vigrestad, 1-3 (0-0)

Mål

0-1 (53) Jan Ove Osnes

1-1 (70) Bård Manneråk Bakken (str)

1-2 (75) Jan Ove Osnes

Annonse

1-3 (92) Noah Hegelstad

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Dette var nok en kamp hvor vi spilte bra, skapte flest sjanser, men ble stående igjen med den berømte lua i hånden, frustrende de luxe…

Der var en meget tam første omgang i fra begge lag. Den største muligheten fikk Leif Henry Waldeland like før pause, etter godt innlegg i fra Benjamin Dåvang, men han satte muligheten over målet.

Vi startet friskt i den siste omgangen, og et godt innlegg i fra Steffen Kvello havnet på pannebrasken til Erlend Oskar Risnes som burde headet oss i ledelsen, men det var der i mot Vigrestad som tok ledelsen på et nydelig slått frispark som endte utenfor rekkevidde for vår keeper etter 54 minutters spill.

Vi var fortsatt det førende laget i banespillet, og på ny stiger Erlend Oskar Risnes til værs etter godt innlegg i fra Geir Josdal, men nok en gang havnet forsøket utenfor stengene.

Etter 69 minutter havnet Geir Josdal i et basketak innenfor sekstenmeteren hvor han ble revet i bakken. Kveldens gode kampleder pekte korrekt på straffemerket, og der gjør Bård Manneråk Bakken ingen feil. Vi fikk en meget fortjent utligning.

Bare tre minutter senere surret vi det til i forsvaret, og Vigrestad gikk på ny opp i ledelsen, totalt i mot spillets gang.

Men vi ga oss ikke, og rullet opp det ene angrepet etter det andre. I det 74. minutt headet Leif Henry Waldeland like utenfor, og i det 78. minutt var Geir Josdal alene igjennom, men satte ballen like til side for mål. Minuttet senere sendte Leif Henry Waldeland avgårde et godt skudd som keeper slo i stangen og ut til corner.

Det var smått utrolig at vi ikke ledet denne kampen med 3-4 mål, for så mye bedre var vi spillemessig. For nte gang denne sesongen klarte vi ikke å få kula i mål.

Den største sjansen til Vigrestad i løpet av kampen kom i det 85. minutt, men Thorbjørn Aakre Ellingsen vartet opp med en god redning hvor han fikk slått ballen over til corner. På overtid da vi kjørte hele laget i angrep, scoret Vigrestad sitt tredje for kvelden, og spikeren i kista var et faktum.

Best på Tonstad i mandagens kamp var Leif Henry Waldeland, nok en gang så var han motoren i laget, og da var det synd at vi ikke fikk uttelling foran kassa.

Takk til dere ca 80 stk som bivånet nok et hjemmetap.

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Håvard Johannes Risnes (Asbjørn Ingve Biktjørn 76) – Runar Ovedal – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes – Steffen Kvello (Erling Andre Biktjørn 84) – Leif Henry Waldeland – Odd Inge Guddal (Bjørnar Bjørnestad 63) – Geir Josdal – Benjamin Dåvang (Eivind Skregelid 63) – Bård Manneråk Bakken

Bilde Bård Manneråk Bakken