Home>Nyhet>Nytt tap for Tonstad
Et bilde som inneholder person, utendørs, gress, himmel Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Nytt tap for Tonstad

5 Div. Avd 1, Herrer, Klebe – Tonstad, 3-1 (2-0)

Mål

1-0 (20) Vetle Kverme

2-0 (45) Anders Fredheim Hodne

3-0 (80) Svein Tore Havrevold

Annonse

3-1 (90) Leif Henry Waldeland

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Tonstad var torsdag kveld på Klepp for å møte Klebe til kamp. Det ble til slutt et nytt tap, denne gangen med sifrene 3-1.

Gutta leverte en meget slett kamp mot Klebe. Den innsatsen og gløden som vi har vist tidligere i sesongen, var totalt fraværende denne torsdagskvelden. Vi skapte veldig lite igjennom hele kampen, mens Klebe var heldige med sine to første mål. Det første var nok på grensen til offside, det andre var dog klar offside. Da ble det en 2-0 ledelse til Klebe etter første omgang.

Andre omgang ble ikke så mye bedre ifra vår side, Klebe smelte ballen i stanga i det 50. minutt, og har mer eller mindre full kontroll på oss. Vi fikk imidlertid satt inn et trøstemål på overtiden signert vår toppscorer for sesongen, Leif Henry Waldeland. Ellers var det lite å skrive hjem om utenom at vi hadde flere tilskuere rundt banen enn Klebe, noe som hotellkongen ved Sirdalsvannet ikke klaget på 😉

Laget

Thorbjørn Aakre Ellingsen – Odd Inge Guddal – Kristian Tjomlid – Erlend Oskar Risnes – Håvard Johannes Risnes (Marius Kvello 46) – Nikolai Grimsby (Erling Andre Biktjørn 52) – Steffen Kvello (Nikolai Grimsby 68) – Leif Henry Waldeland – Benjamin Dåvang (Bjørnar Bjørnestad 46) – Geir Josdal – Bård Manneråk Bakken

Bilde Leif Henry Waldeland